Browse > Home / Nawar Hussein begon zijn vastgoed carrière in Amsterdam

Nawar Hussein begon zijn vastgoed carrière in Amsterdam

January 21, 2019

Nawar Hussein begon zijn vastgoed carrière in Amsterdam. Daar studeerde hij aan de UvA in Amsterdam. Nog voor hij 25 werd, beheerde hij al een vastgoed portefeuille van enkele miljoenen euro’s. Hussein was al een geruime tijd een gevestigde naam in het Nederlandse vastgoed circuit. Hij heeft zijn activiteiten inmiddels uitgebreid naar grotere schaal. Nawar heeft meer dan tien jaar ervaring in het vastgoed wezen. Hij heeft een netwerk van vooraanstaande partners en weet zijn invloed en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest goedkope investeringsmogelijkheden voor klanten neer te zetten.

Nawar Hussein heeft Riereta Equity Group opgericht, een gerespecteerde beleggingsmaatschappij voor vastgoed investeringen in en rondom Barcelona, Catalunya. Naast dat Nawar investeert in vastgoed, is hij ook ondernemer en filantroop. Hij staat bekend om uitstekende kwaliteit van keuze in selectie van ondergewaardeerde panden en de structuur van aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Nawar is ook bekend vanwege zijn consistente, hoge rendementen en een transparante en overzichtelijke werkwijze. Hij is een vertrouwde partner voor vastgoed investeerders op een globale schaal. Nawar is een bekende spreker en coach. Hij deelt regelmatig kennis in het vakgebied en ervaring in vastgoed en ondernemen samen met andere wereldberoemde sprekers en experts.

Nawar heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid en steunt diverse charitatieve instellingen en goede doelen. Hij voelt zich dusdanig maatschappelijk betrokken dat hij donateur en vrijwilliger is. Door zijn kennis van hoge en consistente rendementen en een transparante werkwijze is Nawar de vertrouwde partner voor vastgoed investeerders wereldwijd. Nawar is bekend met contemporary kunst en is tevens jurylid van de internationale art fair van Barcelona.